Over Mobes


Mobes is een bedrijf dat is ontstaan door een samenwerking van drie individuen met een passie voor het veranderen van de huidige Nederlandse mobiliteitsmarkt. Een team van innovators en ondernemers met ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, vanuit hier bedienen wij lokale retailers en dealers in heel Nederland. Onze productfocus ligt voornamelijk op de moderne, uitstootvrije mobiliteitsoplossingen van buitenlandse fabrikanten over de hele wereld. Het jaar 2018 is het jaar geweest dat Mobes is gelanceerd. In dit jaar heeft Mobes zich ten doel gesteld de nieuwste mobiliteitsproducten naar de Nederlandse markt te brengen en de mobiliteit te verbeteren van men die op zoek is naar innovatieve transportmiddelen. De mobiliteitsector is in de loop der jaren positief veranderd. Vandaag de dag zijn we er trots op dat we de beste producten op de markt kunnen brengen. Als importeur van verschillende collecties, bevorderen en behouden wij een hechte relatie met onze dealers en partners. Aan deze genoemden verstrekken wij continu de juiste informatie, marges, trainingen en leveringsondersteuning voor een goede, hechte en kwalitatieve relatie. We waarderen uw partnerschap met Mobes en garanderen ons vermogen om de best mogelijke deals voor producten, uitzonderlijke service en tevredenheid op alle niveaus aan te kunnen bieden.

Onze producten
Mobes streeft ernaar om de stadsmobiliteit te optimaliseren met minder vervuilende mobiliteitsproducten allen met een eigentijds uiterlijk. Na de distributie van ons eerste product; de Super73, zal een reeks volgen van uiterst functionele mobiliteitsproducten die ontworpen zijn om vrijwel alle specifieke behoeften van de Nederlandse markt te vervullen. Dankzij een niet-aflatend netwerk en deskundige productdistributie, maakt Mobes het mogelijk om de beste en meest innovatieve mobiliteitsproducten aan te bieden. We bieden unieke producten voor elke situatie aan en we zullen u de best mogelijke prijzen bieden. Hoewel we ons in de nabije toekomst richten op het distribueren van meer mobiliteitsopties dan alleen elektrische fietsen, zijn we vastbesloten om voortdurend innovatieve voertuigen van topkwaliteit te leveren die passen bij de behoeften van elk individu.

Klantenservice
Uw tevredenheid is onze belangrijkste prioriteit. Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het verlenen van een professionele service, gaan wij verder dan uw verwachtingen. Een onvergetelijke ervaring met Mobes, dat willen wij u bieden.

 

 Dutch  English